q
Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Dorien van der Veen, via de mail info@dorienfotografie.nl of telefonisch 06 24 75 65 65.
Meest recente berichten
 

FAQ

HUWELIJKSFOTOGRAFIE

Wanneer moeten we een fotograaf voor onze bruiloft boeken? 

Wil je er zeker van zijn dat ik op jullie bruiloft kom fotograferen, dan ben je er over het algemeen op tijd bij wanneer je 9-10 maanden van tevoren contact met mij op neemt. Voor populaire data is het handig om er op tijd bij te zijn, deze zijn vaak snel volgeboekt.

 

Hoe lang moeten we ongeveer uit trekken voor een fotosessie op onze trouwdag? 

Dat is net hoeveel tijd jullie er aan willen besteden. Ik heb bruidsparen gehad die maximaal een kwartier de tijd hadden, maar ook bruidsparen die er ruim een uur voor uit wilden trekken. Houdt er wel rekening mee dat als je op meerdere locaties foto’s wilt maken, daar ook logischerwijs meer tijd voor moet uit trekken.

 

We wonen niet echt in de buurt, maar jouw stijl spreekt ons erg aan. Hoe ver zou jij reizen voor onze bruiloft?

Ik reis door heel Nederland en als jullie in het buitenland trouwen, dan reis ik graag met jullie mee. Voor een kennismakingsgesprek kunnen we ergens halverwege onze woonplaatsen afspreken.

 

Kunnen we voor ons kennismakingsgesprek ook ’s avonds afspreken?

Zeker! Een datum/tijdstip voor een kennismakingsgesprek zoeken we uit in overleg!

 

Wat als ons huwelijk onverhoopt niet door gaat?

Je hoopt dat het niet gebeurt, maar het kan gebeuren dat jullie trouwdag door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan op de geplande dag. Gaat het om overmacht, dan verzetten we de datum kosteloos.

 

Wat als het regent op onze trouwdag?

We wonen in Nederland en hier ben je helaas nooit zeker van een mooie zonnige dag. Ik vraag altijd aan bruidsparen of ze willen nadenken over zowel een buiten- als binnenlocatie waar we de fotosessie kunnen doen. Mocht het weer toch dermate slecht zijn, dan wil ik met jullie een dag en tijdstip afspreken om nog een uurtje wat mooie plaatjes te schieten.

 

Moet wij een aanbetaling doen op onze trouwreportage? 

Na bevestiging dat ik jullie trouwdatum mag vastleggen, vraag ik altijd een aanbetaling van 10%. De rest van de factuur stuur ik na jullie bruiloft toe.

 

Hoeveel foto’s krijgen wij en kunnen we daar zelf de nabestellingen mee regelen? 

Ik maak heel veel foto’s! Meer dan genoeg! Het aantal is afhankelijk van het aantal uren dat ik kom fotograferen. Ik lever de foto’s op een mooie usb-stick. Jullie kunnen dus zelf de foto’s nabestellen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uiteindelijke geleverde foto’s die jullie nabestellen. De kwaliteit tussen verschillende afdrukcentrales is heel wisselend. Ik adviseer om bij profotonet jullie foto’s af te laten drukken. Zij leveren mooie en constante kwaliteit. Voor al jullie gasten zet ik alle foto’s op de website. De foto’s zijn alleen met een code/wachtwoord te bekijken/bestellen. Zij kunnen daarmee makkelijk foto’s bestellen en daardoor wordt jullie een enorme rompslomp ontnomen doordat jullie dat niet zelf allemaal hoeven te regelen.

 

Worden onze trouwfoto’s op de website geplaatst? 

Ik vind het erg leuk om jullie trouwfoto’s op mijn website te plaatsen en over het algemeen wordt dit erg gewaardeerd. Mochten jullie dit liever niet willen, laat het me dan weten. Ik respecteer jullie keuze.

 

Foto’s mogen zijn eigendom van dorienfotografie 

Foto’s zijn eigendom van dorienfotografie en mogen zonder toestemming niet gebruikt worden

 

SCHOOLFOTOGRAFIE

Hoe kan ik schoolfoto’s nabestellen?

Foto’s kunt u nabestellen op deze website bij het kopje ‘online bestellen’ u kunt ook via de directe link foto’s nabestellen: www.inlogkaartje/dorienfotografie.nl

 

 Ik ben mijn inlogkaartje kwijt?

Bij verlies van uw inlogkaartje (het kan gebeuren) kunt u het beste contact opnemen: info@dorienfotografie.nl.

 

Tot wanneer kan ik de schoolfoto’s nabestellen?

Schoolfoto’s kunt u tot een half jaar nadat de schoolfoto’s zijn genomen nabestellen. Mocht u na deze periode toch nog schoolfoto’s willen hebben, dan kunt u het beste contact opnemen. De schoolfoto’s bewaar ik zelf langer dan een half jaar in het archief.

 

Watermerk

Helaas gebeurt het nog steeds dat foto’s zonder betaling van de website worden afgehaald. Daarom word ik gedwongen om de foto’s in de nabestelmodule te voorzien van een watermerk.

 

Wanneer worden de schoolfoto’s geleverd 

Binnen 4 weken nadat de schoolfoto’s zijn gemaakt, ontvangt uw kind een inlogkaart met daarop de code en wachtwoord om de schoolfoto’s na te bestellen. Na de bestelling, ontvangt u de foto’s binnen een paar dagen op uw deurmat.

 

Ik ben op zoek naar een product, maar het staat niet tussen de bestel mogelijkheden. 

Om het overzicht in de bestelmodule te houden, heb ik voor een kleinere selectie bestelmogelijkheden gekozen. Anders zie je door de bomen het bos niet meer. Er is dus wel veel meer mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een bepaald product: info@dorienfotografie.nl

 

Foto’s zijn eigendom van dorienfotografie

Foto’s zijn eigendom van dorienfotografie en mogen zonder toestemming niet gebruikt worden

This function has been disabled for Dorien Fotografie.