Over mij

Welkom op mijn website! Leuk dat je geïnteresseerd bent en een kijkje neemt!

 

 

Na heel wat jaren ervaring te hebben opgedaan als fotograaf op diverse vlakken, specialiseer ik me nu met name op de interieurfotografie, vastgoedfotografie en brandingfotografie. Naast deze takken binnen de fotografie, heb ik afgelopen jaren heel wat bruidsparen vast mogen leggen en portretten mogen maken, waar ik heel dankbaar voor ben. Want het is een eer om die speciale herinneringen vast te leggen. Door die ervaring waarbij je de hele dag aanstaat en klaar moet staan voor het onverwachte, kan ik snel schakelen en mee bewegen.

De brede interesse die ik altijd had, vind ik het nu tijd voor focus en verdieping. Afgelopen jaren is mijn liefde voor interieur steeds meer gaan groeien. Dat is ook wel terug te zien in mijn bewaarde borden op pinterest en dat ik een aantal jaar geleden zelf een cursus heb gevolgd op de Beemsterschool voor meubelmaken.

Inmiddels heb ik bij verschillende interieurbouwers, meubelmakers en makelaars diverse en geweldige projecten vast mogen leggen.

Maar wie zitten achter deze bedrijven, achter de schermen, dat zijn echte vaklui! Die mogen natuurlijk ook gezien worden en ook daar maak graag een portret of reportage van.

 

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met mij.

Dorien van der Veen,  info@dorienfotografie.nl of telefonisch 06 24 75 65 65.