FAQ

 

INTERIEURFOTOGRAFIE

Tips voor interieurfotografie. Less is more. Daar kan ik vrij kort over zijn. Om een meubel of interieur goed tot zijn recht te laten komen haal je zoveel mogelijk kleine attributen weg. Dat geldt ook voor fotolijstjes of andere persoonlijke spullen. Je kunt beter een paar grotere items neerzetten. De aandacht moet vooral gaan naar datgene wat op de foto moet worden gezet, waar gaat het daadwerkelijk om. Doe je dat niet dan wordt de kijker afgeleid en wordt zijn oog getrokken naar juist de kleine schaaltjes en vaasjes ipv bijv. de mooie wandkast of tv-meubel.

.

VASTGOEDFOTOGRAFIE

Voor vastgoedfotografie geldt min of meer hetzelfde als voor interieurfotografie. Hou het eenvoudig en haal kleine accessoires en persoonlijke spullen uit beeld.

.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Voor bedrijfsfotografie waarbij bedrijf en/of personeel zal worden vastgelegd, is het raadzaam om vooraf goed te kijken op welke locatie binnen of buiten het bedrijfspand de shoot zal worden gedaan. Ik fotografeer graag met natuurlijk licht, maar uiteraard kan ik mijn mobiele studio meenemen .

.

Voor personeelsfoto’s is iedere achtergrondkleur denkbaar. en achteraf eventueel aan te passen. Hou daarbij vooral de eigen website voor ogen welke achtergrondkleur passend zou zijn. Advies nodig welke achtergrondkleur mooi past bij de website, ik denk graag met u mee.

.

SCHOOLFOTOGRAFIE

Aangezien ik nog een klein gedeelte schoolfotografie naast de interieur-, vastgoed-  en bedrijfsfotografie doe, hieronder de meest gestelde vragen voor wat betreft de schoolfoto’s. Voorlopig kunt u nog foto’s bestellen via deze site, de site die alleen gericht is op schoolfotografie is in de maak.

.

SCHOOLFOTOGRAFIE

Hoe kan ik schoolfoto’s nabestellen?

Foto’s kunt u nabestellen op deze website bij het kopje ‘online bestellen’ u kunt ook via de directe link foto’s nabestellen: www.inlogkaartje/dorienfotografie.nl

.

 Ik ben mijn inlogkaartje kwijt?

Bij verlies van uw inlogkaartje (het kan gebeuren) kunt u het beste contact opnemen: info@dorienfotografie.nl.

.

Tot wanneer kan ik de schoolfoto’s nabestellen?

Schoolfoto’s kunt u tot een half jaar nadat de schoolfoto’s zijn genomen nabestellen. Mocht u na deze periode toch nog schoolfoto’s willen hebben, dan kunt u het beste contact opnemen. De schoolfoto’s bewaar ik zelf langer dan een half jaar in het archief.

.

Watermerk

Helaas gebeurt het nog steeds dat foto’s zonder betaling van de website worden afgehaald. Daarom word ik gedwongen om de foto’s in de nabestelmodule te voorzien van een watermerk.

.

Wanneer worden de schoolfoto’s geleverd 

Binnen 4 weken nadat de schoolfoto’s zijn gemaakt, ontvangt uw kind een inlogkaart met daarop de code en wachtwoord om de schoolfoto’s na te bestellen. Na de bestelling, ontvangt u de foto’s binnen een paar dagen op uw deurmat.

.

Ik ben op zoek naar een product, maar het staat niet tussen de bestel mogelijkheden. 

Om het overzicht in de bestelmodule te houden, heb ik voor een kleinere selectie bestelmogelijkheden gekozen. Anders zie je door de bomen het bos niet meer. Er is dus wel veel meer mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een bepaald product: info@dorienfotografie.nl

.

Foto’s zijn eigendom van dorienfotografie

Foto’s zijn eigendom van dorienfotografie en mogen zonder toestemming niet gebruikt worden