Reacties

Lieve Dorien!

Wat een geweldige foto’s! We zijn nu al aan het nagenieten in China!

Dank je wel en je was top! Groetjes Olivier en Elsa

—————————————————————————————————————-

Lieve Dorien,

Wat een geweldige foto’s. We hebben ze net binnen gekregen.

Echt prachtig. We beleven de dag weer helemaal opnieuw!! Wat mooi de kerk met het licht, al de lachende gezichten en we staan er zelf als filmsterren op!

De schommel, de danspasjes en de groepsfoto’s. Subliem hoe je het met zo veel klasse hebt vastgelegd. Heel veel liefs Willem en Charlotte

—————————————————————————————————————-

Lieve Dorien

Nogmaals ontzettend bedankt voor het zo natuurlijk laten verlopen van onze fotosessies, het is niet alleen ons opgevallen dat je een fotografe bent met veel gevoel voor detail, en ook nog eens een heerlijke vakbekwame rust uitstraalt! wij voelden ons enorm op ons gemak bij je en hebben onszelf niet geremd gevoelt en hopelijk levert dat leuke en ontspannen plaatjes op, we zijn natuurlijk reuze benieuwd! Wij vinden de eerste foto’s meteen al hartstikke mooi!

Dus…… nogmaals BEDANKT!!, lieve groet,

Karin & Anton

—————————————————————————————————————-

Denkt u dat het moeilijk is om uw kind te laten fotograferen, omdat hij/zij niet stil kan zitten of niet in de camera wil kijken. Dan is Dorien van Veenfotografie/dorienfotografie uw fotograaf! Zij maakt het bijna onmogelijke mogelijk!

Ik heb weer een mooie serie voor in huis!

Sonja

Moeder van een speciaal kindje

—————————————————————————————————————-

Dorien

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt van onze bruiloft! We beleven het weer helemaal opnieuw dankzij de mooie foto’s!

Ook de gezins-fotoshoot was erg geslaagd! Je bent een geweldige fotografe en heel prettig in de omgang dus wij komen voor foto’s bij jou!

Maartje en Robert Jan

—————————————————————————————————————-

Wij zijn op 22 juni jl. getrouwd en hebben daarbij het geluk gehad Dorien als onze huwelijksfotograaf te mogen hebben. Dorien is professioneel, maar ook erg sociaal, empathisch en lief, voor ons een prettige combinatie. We hadden gelijk een klik met en een groot vertrouwen in haar. Enorm belangrijk want je legt de visuele herinneringen aan je trouwdag niet in handen bij zomaar iemand!

Na haar portfolio te hebben bewonderd, kwam Dorien bij ons thuis langs met een aantal voorbeelden van trouwalbum en covers van albums. Dit gaf ons niet alleen een goede indruk van haar mogelijkheden, maar we leerden Dorien ook beter kennen. Kort voor de bruiloft hebben we de locaties samen bezocht en in detail doorgesproken wat de foto’s voor ons moesten laten zien. Aan een half woord had ze genoeg. Ook de communicatie via mail en telefoon verliep altijd soepel en zeer prettig. Op de dag zelf was ze al vroeg bij de bruid thuis aanwezig en zonder ‘storend’ aanwezig te zijn, maakte ze de foto’s die ze nodig had. Ze was daarnaast ook soms gewoon even die prettige hulp bij praktische dingen of wist ze de bruid met een babbeltje even wat minder nerveus te maken. Veel meer dus dan alleen een fotograaf!

En ook het resultaat was in een woord verbluffend! Dorien is een kei in haar vak, een fantastisch persoon en heeft precies datgene wat wij wilden dat onze trouwfoto’s zouden uitstralen, weten vast te leggen. Vervolgens heeft ze op ons verzoek ook nog eens een stijlvol fotoalbum van onze grote dag gemaakt wat een prachtige herinnering vormt. Aan Dorien kun je jullie dag echt met een gerust hart overlaten. Zij zal alles geven om jullie de perfecte foto’s en desgewenst het perfecte fotoalbum van jullie grote dag te bezorgen.

Kim en Marcel

—————————————————————————————————————

Lieve Dorien,

Bedankt voor de geweldige foto’s die je hebt gemaakt van ons! De jongens zien er heerlijk ontspannen en goed uit op de foto’s, precies zoals ze zijn. Speciale dank wil ik uitbrengen voor hoe je mij op m’n gemak stelde.

Door een aangezichtsverlamming wilde ik jaren lang niet op de foto, daarom was deze fotosessie voor mij extra spannend. Ik was erg zenuwachtig en hoopte op misschien 1 mooie gezinsfoto. Dat zou ons al heel dierbaar zijn!

De fotosessie ging zo makkelijk, gemoedelijk en prettig, dat ik uiteindelijk helemaal geen camera zag maar jou en je goede aanwijzingen. En dat was fijn. Dit is goed terug te zien in het resultaat van de foto’s. Ze zijn allemaal prachtig en heel natuurlijk, we konden bijna niet kiezen! Iedere dag kijk ik naar het mooie canvas doek en onze foto op hout afgedrukt.

Dat maakt me blij en trots. Dorien, bedankt voor deze mooie ervaring. Door mijn aandoening blijf ik een beetje terughoudend en onzeker als er een camera in de buurt is. Maar de volgende fotosessie met jou, daar verheug ik me op en heb ik het volste vertrouwen in.

Warme groet,

Alexander en Mirella